perjantai 14. kesäkuuta 2019

Seela ja Unto testaa: Ingman Jättis Unicorn

Ingman Jättis Unicorn

Lapseni Seela 7v. ja Unto 8v. halusivat aloittaa tekemään yhdessä jäätelöarvioita ja tämä on niistä ensimmäinen. Homma lähti siitä, että lapset tulivat sanomaan minulle ”isi, kun siekin testailet kaikkea, niin eikös myö voitas testata vaikka jäätelöitä? Voidaan testata myös muitakin herkkuja.” Siitä se sitten ajatus lähti ja tässä on eka jäätelöarvio.

Nyt kun tämä on lasten eka jäätelöarvio, kyselin heiltä, että miksi halusitte ruveta juuri jäätelöistä tekemään juttuja? Seela kommentoi ”haluan päästä maistamaan erilaisia makuja ja kertomaan miltä ne maistuvat.” Unto sitten kommentoi, että ”jäätelöt ovat hyviä ja testaaminen on kivaa.” Seela: Halusin ottaa tän jätskin testiin, koska se näytti niin hyvältä ja sehän myös  maistui hyvältä. Hilloinen jäätelö ja rapea tötterö. Se oli aika iso. Sen muovikuoren jälkeen oleva jäätelön kuorrute maistui hieman vaniljalta.

Unto: Aika marjaisa maku. Tötterö on vähän sellainen lötköpötkö, kun se sulaa. Se päällä oleva kuori on tosi hyvän makuinen ja se maistuu jonkin verran vaniljalta.Tässä oli tämän kesän ensimmäinen jäätelöarvio ja lisää on tulossa.

1 kommentti:

  1. Merkur 34C Review | Review & Bonus – ChoE Casino
    The 34C slot is matchpoint powered by the Merkur 33c. It has 7 메리트카지노 reels and betway 7 paylines, while the 34C features a great design and a top price of €24,999. The 34C

    VastaaPoista