torstai 6. kesäkuuta 2019

Olvi Iisalmi Mustikka GIN Lonkero

Olvi Iisalmi Mustikka GIN Lonkero

Reilu vuosi sitten täällä blogissani otin testiin Olvin puolukka lonkeron ja nyt olisi sitten vuorossa mustikka-versio. Lähtökohtana tässä itselleni on se, että puolukka sopii mielestäni moneen, mutta mustikka taas suoraan pensaasta suuhun tai mustikkapiiraana, eikä oikeastaan muuten. Mustikkaa on käytetty muutamissa oluissa ja ne ovat kautta linjan olleet aivan karmeita kokemuksia. Oluessa mustikka ei toimi siksi, koska vaikka siinä käytettäisi aitoa marjaa, niin lopputuloksessa ulosanti on hyvinkin keinotekoisen makuinen. Miten sitten lonkerossa, niin sehän selviää tuossa alla.

Tässä lonkerossa on käytetty Helsinki Distilling Co. valmistamaa giniä.Valmistaja: Olvi Oyj

Maa: Suomi

Tyyli: Long Drink (ystävien kesken Lonkero)

Voltit: 5,0 %

Fiilikset:

Makea karkkinen tuoksu. Sokerista meininkiä. Mustikka tulee esille taustalla, mutta onhan siellä melkoisesti myös puolukkaa.

Maku on yllättävänkin hyvä. Marjaisan mehuinen juoma, jossa gin antaa mukavan pienen yrttisen potkaisun. Mustikka toimii hyvin osana tämä juomaa, eikä tietoakaan mistään keinotekoisen oloisesta. Juotavuus on melko hyvä ja tässä juomassa tämä 0,275 litrainen pikkupullo pääsee oikeuksiinsa. Tämä on omaan makuuni sen verran makeaa tekoa, ettei tätä voisi enempää juodakaan, vaikkei maussa mitään vikaa olekaan. Nautiskeluun sopiva lonkero ja jos haluaa kesähelteellä juoda virkistävän lonkeron, niin sitten esim. Laitilan Gini Long Drink hoitaa homman.

Mistä: Saatu Olvi Oyj:lta.

Kuvausvekotin: Huawei Nova31 kommentti:

  1. Kyllä oli suuri pettymys tuo mustikka lonkero. Ei tietoaan mustikasta.todella outo maku,gin maistui runsaasti. Yksi tölkki riitti yäk!

    VastaaPoista