tiistai 22. toukokuuta 2018

HK Sininen Lenkki Chilinen kiukaalla ja pizzassa

HK Sininen Lenkki® Chilinen 500 g

Koko maailmani mullistui, kun kaupan hyllystä silmiini osui HK Sininen Lenkki® Chilinen 500 g. Klassikko makkara ja siinä chiliä. Mitä muuta oikeasti voisinkaan enää elämässäni tarvita. Yksi nopeimpia ostopäätöksiä, kun Sininen Lenkki chilisellä twistillä lensi ostoskoriini. Illalla sitten kotona päätin ottaa lenkin testiin ja seuraavana päivänä uudestaan. Tein parit erilaiset ja hyvin yksinkertaiset eväät ja katsotaan miten maistui.

Pakkaus: 500 g, jossa 2 kpl lenkkiä

Sisältää: Sianliha, Chili, Inkivääri, Korianteri, Paprika, Sipuli, Siipikarja

Lihapitoisuus: 10 %

Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet: 50 %.
--

Ensimmäiseksi testiin:


HK Sininen & Chilinen saunalenkki

Pakkauksen toinen lenkki, josta leikkasin kummankin pään hieman auki. Jätin kuoren paikalleen ja käärin folioon. Sitten kuumaan saunaan kiukaalle kypsymään. Reipasta löylyttelyä ja yksi saunaolut. Kun tuoksu alkoi valtaamaan saunatilan, niin siirsin hetkeksi aikaa lenkin hengähtämään. Siitä sitten saunan jälkeen maistui ja vieläpä erittäin hyvin. Normaalisti olen laittanut Lenkin päälle Sriracha -chilikastiketta, mutta tämä ei sitä tarvinnut. Mukava pieni chilin polte, muttei mitään överijuttuja. Tulee jatkossakin tehtyä.

Nätisti kuori irtosi Lenkin päältä saunasession jälkeen
--

Seuraavana päivänä oli sitten pizzaperjantai ja käytin toisen Lenkin pizzani täytteenä.

HK Sininen & Chilinen pizza

Pizzapohjassa käytimme kolmasosan jauhoista ruisjauhona, joka antaa mukavan maun peruspullapohjaan verrattuna. Täytteenä tällä kertaa tuota lenkkiä, vihreitä oliiveja, sipulia ja tomaattia. Mitäs sitä nyt muuta tästä voisi sanoa, kun oli järkyttävän hyvää.Yhteenvetona voisikin sanoa, että klassikko on saanut mukavan twistin chilistä ja mulle ainakin maistui mainiosti. Tulen ostamaan myös jatkossa. Ainut moitteeni oli itse pakkaus, joka ei auennut aivan, kuten piti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti