maanantai 5. maaliskuuta 2018

Panda Suklaarusinasuklaa

Panda Suklaarusinasuklaa


Pandan Suklaarusina herättää minussa yhden vahvimmista lapsuudenmuistoista, jotka liittyvät herkkuihin. En muista minkä ikäinen olin, mutta maksimissaan 7 -vuotias. Saimme veljeni kanssa tuliaisia laivalta ja se oli sellainen iso rasia Pandan Suklaarusinoita. Äitimme laittoi rasian keittiön yläkaappiin ja sanoi, että sieltä saa sitten karkkipäivänä ottaa muutaman. Itse ajattelin, ettei kukaan huomaa jos sieltä käy pari suklaalla kuorutettua rusinaa maistamassa. Täten kiipesin keittiötasolle ja sieltä urkitin itselleni rasian. Nämä suklaiset herkut sulivat suuhuni ja tarjosivat maun, jonka muistan vielä näin yli 30 -vuotiaana. Hetken päästä kävin taas nappaamassa pari suklaarusinaa lisää ja siitä taas hetken päästä lisää. Seuraavana päivänä taas pari ja pari. Kun sitten karkkipäivä vihdoin koitti, niin kyseisen rasian pohjalta löytyi ainoastaan muutama suklainen rusinaherkku.

Nyt sitten ”muutama” vuosi tuon tapahtuman jälkeen kaupasta löysin Pandan suklaalevyn, joka oli tätä suklaarusinaa. Pakkohan se oli poimia ja kokeilla maistuiko se vielä samalta.Valmistaja: Panda

Pakkaus: 145 g suklaalevy

Aineksista: Sokeri, rusina, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine (lesitiini), suola, luontainen aromi (vanilja). Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30 %. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ HASSELPÄHKINÄÄ JA MANTELIA.Fiilikset:
Maku on vanha tuttu. Lapsuus tästä tulee mieleen. Suussa sulava yhdistelmä hyvää suklaata ja rusinoita. Rusinoita tässä on 25% joka on ehkä liian vähän. Kun puhutaan suklaarusinoista, niin diili on jotain 50:50. Tarkkaa suhdetta en tiedä. Tässä levyversiossa kuitenkin suklaa ottaa yliotteen. No toisaalta kyseessä on suklaalevy, mutta siltikin. Hyvä suklaalevy suklaarusinoiden ystäville. Itse kuitenkin ensi kerralla ostan suklaarusinoita ilman levyä.

Loppuun vielä Pandan suklaarusinamainosvideo vuodelta 1991 ja tämä on todennäköisesti samoja aikoja, jolta alun muistonikin on:
Panda suklaarusina -mainos (1991)

Ostopaikka: S-Market Niinivaara (Joensuu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti