perjantai 9. maaliskuuta 2018

Laitilan Gini Long Drink 5,5 %

Laitilan Gini Long Drink 5,5 %

Suomalaiset juovat melkoisesti tätä harmaata alkoholijuomaa eli Lonkeroa, joten pitäähän se itsekin testata, että mistä tässä on kyse. En nyt lähde sanomaan, että nyt maistaisin ensimmäisen kerran Long Drink -nimistä juomaa, vaan olen niitä juonut lukuisia ja lukuisia. Joskus on sattunut myös niin, että jos vaihtoehtona on ollut hanassa bulkkilager tai Lonkero, niin kyllähän se taittuu Lonkeron puolelle valintani. Oluet on itselleni se ykkösjuttu, mutta kyllä lonkkukin menee alas eikä tarvitse irvistellä. Nyt sitten otan testiin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Gini Long Drinkin, joka on maitokaupoistakin löytyvä 5,5 prosenttinen versio.


Panimon sivulta poimittua:
”Laitilan Gini Long Drink on London Dry Gin -pohjainen virvoittavan raikas lonkero. London Dry Ginin voimakas, mutta samalla hienostunut katajaisuus yhdistettynä raikkaaseen greippijuomaan lunastaa takuulla odotukset ja peittoaa kilpailijat.

Suositellaan tarjoiltavaksi hyvin viilennettynä.”Valmistaja: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Aineksista: Vesi, sokeri, gin, hiilidioksidi, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), stabilointiaineet (E414, E445).

Fiilikset:

Tuoksusta tulee mieleen greippilimonaadi. Gin iskee hieman sieraimiin kertoen olemassaolostaan.

Pehmeä ja eikä makeus hyökkäile. Alkoholi tulee esiin ja greippi häilyvämpää tuoksuun verrattuna. Virkistävä Lonkero, joka ei ainakaan tunnu niin sokeriselta, kuin monesti on tullut vastaan. En ole mikään lonkerofani, mutta kyllähän tätä joi. Mieluummin juon oluen, kuin lonkeron, mutta kuitenkin tämä menee vetisen perusbulkkilagerin edelle.


Ostopaikka: K-Supermarket Eväskontti (Joensuu)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti