keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Olvi Iisalmi Puolukka GIN Lonkero

Olvi Iisalmi Puolukka GIN Lonkero

Olvi on lähivuosina kunnostautunut olutpuolella ja nyt he iskevät myös kunnolla Lonkeroidenkin maailmaan. Olvi on tehnyt vuosikausia Lonkeroita, mutta nyt sieltä tulee lonkkua hieman craftimpään suuntaan kaverinaan Helsinki Distilling Company. Olvi Iisalmi Puolukka GIN Lonkero sisältää HDC:n palkittua käsityönä tislattua giniä. Lonkerosta löytyvät puolukat on käsin kerätty pääosin Kainuun metsistä. Kiantaman toimittama puolukkamehutiiviste on 100% luonnontuote, eikä siihen ole lisätty sokeria tai muista säilöntäaineita.


Tää on nyt toinen Lonkerotesti putkeen tässä blogissani. Tämä ei tarkoita, että tästä tulee mikään pelkkä JaskanLonkut -blogi, vaan nyt on pelkkä sattuma! Katsotaan miten Olvin uutukainen toimii!


Valmistaja: Olvi Oyj

Maa: Suomi

Tyyli: Long Drink (ystävien kesken Lonkero)

Voltit: 5,0 %

Fiilikset:

Tuoksu on kuin olisi itse tehnyt puolukoista mehua. Taustalla Ginin tuomaa mausteisuutta ja yrttejä.

Juoma pirskahtelee suussa. Maussa jatkuu sama meininki, joka tuoksussa eli samaan toimivaan lopputulokseen pääsee myös yhdistämällä itsetehtyä puolukkamehua ja hyvää Giniä. Virkistävä tuote kaikin puolin. Itse rakastan puolukkamehua, joten tämä toimii itselläkin, vaikken lonkkuja edelleenkään fanita. Olvin uutuus lonkero on kelpo juoma ja oman lajinsa kärkipäätä. Tämä on paljon sanottuna olutmieheltä.

Mistä: Saatu Olvi Oyj:lta.

Kuvausvekotin: Canon EOS M3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti