tiistai 3. huhtikuuta 2018

Laitilan Panama Greippilimonaadi

Laitilan Panama Greippilimonaadi

A
loittelin vähän aikaa sitten kirjoittelemaan tätä blogiani ja heti kotoa löytyi kaksi fania. Kuusivuotias tyttöni ja seitsemänvuotias poikani ilmoittivat olevansa JaskanTestit -blogin faneja ja samaisena iltana testasivat saunassa, että miten kylmää on lumi, kun sitä heittää päällensä. Sovin lasteni kanssa, että he pääsevät mukaan testaamaan sellaisia tuotteita mitä tuon ikäiset lapset voivat testata ja tässä onkin sitten ensimmäinen testi, jossa minulla on mukana myös hieman nuorempien kuluttajien ajatuksia.

Tässä jutussani otamme kolmestaan testiin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan uutuuslimonadin nimeltä Panama. Laitilan Panama on greippilimonadi ja saatavilla 0,33 l lasipullossa ja samankokoisessa tölkissä. Otin lapset vuorotellen arvioimaan juoman, etteivät kuulisi toistensa mielipiteitä. Lähdetääs katsomaan, kuinka uutuus maistui.


Valmistaja: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Mitä: Greippilimonadi

Ainekset: Vesi, sokeri, appelsiinimehu, greippimehu, hiilidioksidi, luontaiset aromit (mm. kiniini), happamuuden-säätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), stabilointiaineet (E440, E410).

Muuta: Säilöntäaineeton

Fiilikset:
Unto 7v: Tuoksuu limeltä ja on raikas. Mausta tulee ekana mieleen appelsiini. Saisi olla enemmän sokeria ja tässä on paljon happoja. Tällainen juoma maistuisi parhaalta rantalomalla. Tämä on yhtä hyvää kuin Vanilja Cokis ja se on mun suosikkini.

Seela 6v: Tuoksuu hyvältä ja siinä on sitruunaa. Maistuu verigreipiltä ja on tosi hapokas. Maistuisi paremmalta, kun olisi enemmän sokeria. Maistuisi parhaalta rannalla. Paras limppari mitä olen ikinä juonut.

Jaska 32v: Tuoksultaan greippinen ja virkistävä. Maku on alkuun melko pehmeän hedelmäinen ja siitä lähtee hiilihappojen saattelemana greippisyyteen. Mehumaista hedelmäisyyttä. Lapsuudessani Hartwall Greippi oli suosikkini, mutta tämä menee sen edelle.
--

Yhteenvetona voinen sanoa, että kolmen hengen testiryhmä tykkäsi tästä juomasta erittäin paljon. Kumpikin lapsista ottaisi tämän rannalle mukaan, joten ensi kesäksi taitaa olla uintireissujen juomavalinta tehtynä. Kummankin mielestä tämä oli paras limonadi mitä ovat tähän mennessä maistaneet. Ovat he useampaa sorttia maistaneet, vaikka meillä ei juurikaan lapset limuja kuluta. Saavat kumpikin oman tölkin keskimäärin kahdessa viikossa. Jatkossakin on tulossa testejä, joissa myös jälkikasvuni avustamassa. Tässä on myös se ajatuksena, että oppivat hyvissä ajoin maistamaan erilaisia asioita ja ennen kaikkea sanallisesti kuvailemaan tuoksuja ja makuja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti