torstai 22. helmikuuta 2018

Video: Habanero chili


JaskanTestit -blogin ensimmäinen testi on videomuodossa ja siinä otan maistoon Habanero -nimisen chilin. Olen tulisen ruoan ystävä ja olen maistanut monenlaisia chilejä, joista tulisin ollut tähän mennessä Naga Morich. Sen syöminen oli yksi typerämpiä ideoita ikinä, mutta eiköhän sekin testi tänne tule, kunhan saan sellaisen chilin käsiini. Naga Morichin syöminen sillä hetkellä tuntui erittäin pahalta, mutta sen jälkeen tarjosi aivan mahtavan olotilan, jota ei osaa sanoin kuvailla. Nyt kuitenkin kokeillaan Habaneroa ja katsotaan, kuinka toimii.


Huom. Kamera ei näköään ollut täydellisesti aseteltuna, mutta sen verran poltteli etten uudestaan kuvaa :)

Mikä: Habanero on erittäin suosittu chili, josta löytyy lukuisia erilaisia lajikkeita. Tämä nyt maistossa oleva löytyi kaupasta, eikä siinä lukenut kuin Habanero elikkäs tarkemmin en lajiketta teille pysty sanomaan.

Chiliwiki.fi -sivustolta poimittua tietoa:
”Habanero on nettikauppojen suosituimpia artikkeleita, kun chileistä puhutaan, se on käsite. Karibian lahjaa maailmalle on jalostettu ja nimetty kummallisilla tavoilla niin paljon, että eräälläkin amerikkalaisella siemenliikkeellä oli 124 erilaista Habanero-nimistä lajiketta valikoimissaan. On siinä nimien keksijöilläkin ollut pään raapimista.

Tämä on kuitenkin Habanero ilman mitään lisukkeita. Se on monelle alan harrastajalle jumalainen maku ja tuoksu, hedelmäinen, hetken päästä tulinen, hikeä nostattava ja pitkään kestävä maku.”Ostopaikka: K-Supermarket Eväskontti (Joensuu)

Hinta: 3 kpl maksoi yhteensä 0,50 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti