torstai 22. helmikuuta 2018

Alkusanat

Morjesta vaan kaikille!

Tästä lähtee käyntiin uusi blogini. Nimeni on Jaakko ”Jaska” Matikainen ja joku voi tunnistaa minut toisesta blogistani, jonka nimi on JaskanKaljat. Tuo blogi jatkaa edelleen vahvasti ja onkin se pääpainotteinen blogini. Tässä JaskanTestit -blogissa testaan sitten kaikkea muuta, kuin oluita.

Täällä pääset lukemaan testejä esim. kaupasta löytyvistä ruoista aina älypuhelimiin ja paljon muutakin. Idea tälle blogille syntyi pelkästään siitä, että päivittäin tulee käytettyä vaikka minkälaisia tuotteita ja itsellä tuli jonkinlainen tarve kertoa niistä eteenpäin. Vastaan tulee positiivisia ja negatiivisia kokemuksia, joita halusin tuoda muidenkin tietoisuuteen. Ehkä näiden juttujen perusteella löydätte itsellenne jonkun sopivan tuotteen tai sitten tajuatte jättää jonkun tuotteen kokonaan käyttämättä. Oli miten oli, niin täältä pääsette lukemaan vaikka minkälaisia testejä!

Sivusto on vielä alkuvaiheessa, joten ulkoasu tulee elämään lähipäivien aikana melkoisesti. Jollain kuitenkin lähdetään alkuun.

Antoisia lukuhetkiä kaikille!

Terv. Jaska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti